Yardımlarınız Pandemide de Devam Edebilir

0
128

İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, hayırseverleri, ihtiyaç sahipleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Ailelerin ihtiyaçları doğrultusunda, hayırseverlerin yardımda bulunabilmelerini sağlayan platform, yapılan yardımları fotoğraflarıyla sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak, şeffaf bir şekilde yapılan yardımların yerine ulaştığını kanıtlıyor.

Çocukları sevindirmeye de devam eden İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, daha önce 50 bot ve 50 montla çocukların yüzünü güldürürken, bu seferde ihtiyaç sahibi çocuklara şemsiye dağıttı.

Günden güne büyüyerek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşan grup yönetimi ve üyeleri iyilik yolunda İskenderun’da adından sıkça söz ettirmeye başladı. Hanifi Kapçak yönetimindeki grupta, Nilgün Kapçak, Orhan Elmas, Ejder Geçkalan, Soner Azab, Adile Çınar, Sinem Sezen Yangın, Kadir Kapçak, Berat Boran, İskenderun’un birçok mahallesine gidip ihtiyaç sahiplerini belirlerken, aynı zamanda hayırseverleri de o evlere götürüp hayırda köprü vazifesi görüyorlar.

Grubu yöneticileri, yaptıkları şemsiye kampanyasına dahil olan bir çok üyeye teşekkür ederken, 105 çocuğa dağıttıkları şemsiyelerin verdiği mutluluğu yaşıyorlar. Grup kurucusu Hanifi Kapçak, üyeleri sayesinde 105 çocuğun yüzünü güldürüp çocuklara şemsiyelerini dağıttıklarını ifade ederken; “Bugün yardımsever üyelerimiz sayesinde 105 çocuğa şemsiye dağıtımı yaptık. O çocukların yüzündeki gülümseme her şeye değiyor. Sizlere çok çok teşekkür ettiler. Allah hepinizden razı olsun. Şemsiyeleri aldığımız Zühal Kırtasiyeye de bize indirim sağladığı için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu, pandemi şartlarının ağırlaşması nedeniyle bir süreliğine yardım işlerine ara vermek zorunda olduklarını ifade ederken, yardım yapmak isteyenlerin, platformun facebook sayfası üzerinden yapacakları paylaşım ile ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceklerini kaydetti. Bu şekilde hayırseverlerin direk ihtiyaç sahibiyle görüşebilmesi amaçlanıyor. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here