“Yapamayacaksanız Sporcularımızın Lisanslarını Geri Verin!”

1
483

kareteciler1Başarılı Karate Antrenörü Bünyamin Göz Verilen Sözlerin Yerine Getirilmesini İstiyor

Başarılı Karate Antrenörü Bünyamin Göz, Hatay Türk Telekomspor Kulübünün, İskenderun’daki başarılı sporcuları masraflarını karşılamak kaydı ile kulüp adına yarışmalara katılmaları konusunda kendileriyle anlaşma sağladığını ancak bugüne kadar yapılan müsabakalara sporcuların götürülmediğini iddia etti.

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü adına müsabakalara katılan ve ilimizi en iyi şekilde temsil eden İskenderunlu karatecilerin, çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Antrenör Göz, Hatay Türk Telekomspor Kulübünün, kendileri ile yaptığı anlaşmaya uymadığını, bugüne kadar yapılan iki müsabakaya da sporcularının götürülmediğini söyledi. Verilen sözlerin yerine getirilmesini isteyen Bünyamin Göz; “Yapamayacaklarsa sporcularımızın lisanslarını bize geri versinler!” diye tepkisini dile getirdi.

Hiçbir maddi destek almadan karatecilere eğitim verdiğini kaydeden Göz, sporcularına ve ailelerine mahcup olduğunu da belirterek; “Sporcularımın başarısından faydalanmak isteyen Hatay Türk Telekomspor Kulübü Antrenörü Mustafa Cumauğurlu sezon öncesinde bize bir teklif getirdi. Bizzat buraya gelerek başarılı sporcularımın kendi kulüpleri adına yarışmaları halinde ülke genelinde yapılacak müsabakalara katılımlarını sağlayıp, tüm masraflarını karşılama sözü verdi. Ben de bu durumu sporcuların aileleri ile görüştüm ve tekliflerini kabul ettim. Kulübe yetenekli ve gelecek için umut taşıyan 13 sporcunun lisansını verdik. Verdiğim sporcuları başarı grafiği çok yüksek sporculardır. Lisansını verdiğim ve benim yetiştirdiğim Şeval Aslan ve Selim Orhan’da Türkiye’de grup finali yapmış sporcularımdır.

Bu sporcuları alırken, Kulüp Başkanı Uğur Çakıllı da dahil olmak üzere sporcuları Erzurum ve Pamukkale’de yapılan uluslar arası maçlara götürme sözü verdiler ama maalesef verilen söz yerine getirilmedi ve sporcularım oraya götürülmediler. Bu durum karşısında sporcularıma ve velilerine ben mahcup oldum. Benim buradan Hatay Türk Telekomspor Kulübünden isteğimiz bizlere verilen sözlerin yerine getirilmesidir. Yapamayacaklarsa da sporcularımızın lisanslarını bize geri versinler” şeklinde konuştu. Haber: Zeki KUTLU

1 YORUM

  1. bünyamin göz, benim ve kulübüm hakkında yalan bilgiler vererek haber yaptırmış. bünyamin göz’ün karate adına herhangi bir belgesi antrenörlüğü yok ve ücret karşılığı karate dersi veriyor. lisansları vermiyor demiş; sporcuların lisansları kendisinde kulüpten ilişki kesme belgesi de mevcut sezon sonunu bekliyorduk. sezon içinde kulüp değiştiremiyor sporcular, aksi takdirde maçlara çıkamıyorlar. maçlara götürmediğimi yazdırmış izmir’e 3 sporcusunu götürdüm ve tüm masraflarını kulüp karşıladı ve gurup finali yapmış dediği maça ben götürdüm ilk maçta elendi sporcular! söyledikleri araştırılmalı bu şekilde haber yapılmalı! iddia ettiği tüm yalanları belgeler halinde ispat edip gerekli hukuki yollara başvuracam.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here