Yanlış Anlaşılmaların Önüne Geçilecek!

0
450

“Amerikan Kültür Kolejleri ve Dil Okullarının Organik Bağı Yok”

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları olarak aktif 193 temsilciliği ile Türkiye’nin en büyük yabancı dil kursu, etüt merkezi ve anaokulu ağı olduklarını söyleyen Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilcisi Kurucularından M. Cihan Emir, İskenderun’da eğitim vermeye devam ettiklerini belirtti.

Amerikan Kültür Koleji İskenderun Temsilciliği ile aynı genel merkeze bağlı birer Franchising ürünü olduklarını söyleyen Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Temsilcisi Emir; “Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta genel başkanımız Halil Çil yerel basın organları aracılığı ile ilçemizde faaliyet göstermekte olan Amerikan Kültür Koleji’nin isim hakkını geri aldığını kamuoyuna duyurdu. Markalarımızın isimlerinin birbirlerine çok benzer olmasının kamuoyunda bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi için dil okulu olarak bir basın toplantısı yapmaya karar verdik.

Böyle bir durumda, sesimizi halkımıza duyurmanın en etkili yollarından birinin yerel basınımız olduğu şüphesizdir. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Temsilciliği’nin Amerikan Kültür Koleji ile hiçbir organik bağı yoktur. Kurucuları ve konsepti tamamen farklı iki kuruluştur. Amerikan Kültür Koleji’nin geçirdiği sürecin doğrudan veya dolaylı; maddi/manevi olarak dil okulumuzla bir alakasının olmadığını kamuoyuna duyurur, bugüne kadar kurumumuza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı halkımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here