Yağmura Rağmen Durmak Yok!

0
52

körfez iskenderunspor47Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu başlayacak olan ikinci devre maçları öncesinde çalışmalarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Körfez ekibi ikinci yarının ilk maçında Karagümrük’ü sahasında ağırlayacak.

Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Turuncu-Mavililer, son günlerde ilçemizdeki kuvvetli yağışlara rağmen çalışmalarını aksatmadı. İskenderun 5 Temmuz Stadında sabah ve öğleden sonra olmak üzere  günde çift idman yaparak Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdüren Körfez İskenderunspor’da futbolcuların hırslı ve istekli olmaları gözden kaçmadı.

Çalışmaların sonuna gelindiğini belirten Teknik Direktör Ramazan Silin; “Ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi sahamızda yapacağımız  Karagümrük karşılaşması için hazırlıklarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle işi biraz sıkı tutuyoruz. Bugün yapacağımız taktik idmanın ardından maç saatine kadar dinleneceğiz. Karagümrük maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here