Virajı Alamayan Araç Takla Attı: 1 Ölü

0
319

trafik kazası13Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesinde virajı alamayan otomobil takla attı, meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı. Arsuz yönünden İskenderun istikametine gelen Egemen Özer yönetimindeki 31 TH 670 plakalı özel otomobil, virajı alamadı ve sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Aracın içerisinde bulunan üç kişinin ağır yaralandığı belirlenirken, araç sürücüsü ise araçta sıkıştı. Kazanın hemen ardından olay yerindeki vatandaşların yardımlarıyla aracın içerisinden çıkartılan iki kişi gelen ambulanslarla Hastaneye taşındı. Sürücü Egemen Özer ise sıkıştığı yerden İtfaiye Ekiplerinin müdahalesi sonucu kurtarıldı.

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Egemen Özer ambulansla hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Durumu kritik olarak yoğun bakıma alınan Özer, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı yerde polis çalışmalarını sürdürürken, yaşanan trafik kazasında yaralanan Barış Yıldız ve Güzide Yıldız’ın tedavileri ise devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here