Vergi Dairesi Müdürü Akşahin’e Veda Yemeği

0
763

yaşar akşahin1Akdeniz Vergi Dairesi Müdürlüğü görevini 7 yıldır başarı ile yürüten Yaşar Akşahin hizmet süresinin dolması nedeniyle Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığında bulunan Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Vergi dairesi çalışanları tarafından Yaşar Akşahin onuruna düzenlenen veda yemeğine Akdeniz Vergi Dairesi Müdür vekili Yaşar Beyaz, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu, Sahil Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Balıkçı ve İskenderun Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Alıcı katıldılar.

yaşar akşahin2

Duygulu anların yaşandığı yemekte konuşma yapan Akdeniz Vergi Dairesi Müdür vekili Yaşar Beyaz görevinden ayrılan Yaşar Akşahin’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesine atanan Yaşar Akşahin 7 yıldır görev yaptığı Akdeniz Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden ayrılması nedeniyle yaptığı konuşmada; “Bizler rotasyona tabi devlet memurlarıyız. Hizmet süremin dolması nedeniyle İskenderun’dan ayrılıyorum. İskenderun’da bulunduğum süre içerisinde gerek ben gerekse çalışanlarım verginin daha iyi ve adil toplanması için çalıştık. Bundan sonra da çalışacağız, bütün personel ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here