Var Gücümüzle Çalışacağız!

0
51

körfez iskenderunspor29Körfez İskenderunspor’un Yeni Teknik Direktörü Ramazan Silin Antrenmanlara Başladı

Geçtiğimiz hafta sonu 5 Temmuz Stadında yapılan Hacettepe maçının ardından görevinden istifa eden Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu’nun istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmişti. Kulüp yönetiminin daha sonra görüşmelere başladığı ve kente davet ettiği Teknik Direktör Ramazan Silin, yapılan anlaşmanın ardından önce futbolcularla tanıştı ve 5 T emmuz Stadındaki ilk idmana çıktı.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Ramazan Silin hocayı daha önceden de tanıdığını belirterek; “Ramazan hocayı yıllardan beri  tanıyorum ve kendisine güveniyoruz. Yönetim kurulu olarak kendisine gereken desteği vereceğiz” dedi.

Körfez İskenderunspor’un çiçeği burnunda yeni hocası Ramazan Silin ise; “Buraya gelmeden önce Körfez İskenderunspor’un tüm futbolcularının analizini yaptım. Arkadaşlarımız da takımda kaliteli futbolcuların bulunduğunu söylediler. Biz bir aileyiz. Devre arasına kadar iki karşılaşmamız var. Bu iki karşılaşmadan da başarıyla çıkabilmek için var gücümüzle çalışmamız lazım. Gördüğüm kadarıyla bunu da başaracak güçteyiz” diye konuştu.

körfez iskenderunspor30

Hünkaroğlu; “Başarılar Diliyorum”

İstifa eden Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu ise yaptığı yazılı bir açıklama ile takıma başarılar dileğinde bulundu. Sezon öncesi  göreve geldiğinde Körfez İskenderunspor’u en iyi yerlere getirebilmek için büyük çaba  gösterdiğine işaret eden Hünkaroğlu; “Çabaya rağmen başarılı olamadık. Başarısız sonuçların ardından  takımın puan cetvelinin alt sıralarına gelmesinden büyük üzüntü duydum. Takımımızın  üst sıralara tırmanması için her zaman dua edeceğim. Göreve gelmemle birlikte bana her zaman desteklerini esirgemeyen Körfez İskenderunspor’umuzun Onursal Başkanı Cengiz Gül’e, Kulüp Başkanımız Kazım Aydın’a, yönetim kurulu üyelerimize, futbolcularımıza,  basın mensuplarına ve diğer tüm görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here