“Valilik Adıyla Yardım Talebinde Bulunanları İhbar Edin”

0
62

valilik açıklama1Valilikten Uyarı!

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz veya makamı adına çeşitli sebeplerle yardım talebinde bulunulması üzerine Hatay Valiliği bir bildiri yayınlayarak, bu durum ile karşılaşanların acilen güvenlik birimlerine bildirmelerini istedi.

Hatay Valiliğinin resmi internet sitesinde yayınlanan uyarıda; “Son günlerde bazı şahısların ilimizdeki işadamlarını ve hayırseverleri Hatay Valimiz Celalettin Lekesiz adına veya Hatay Valilik Makamı adına arayarak çeşitli sebepler ile yardım talebinde bulundukları tespit edilmiştir. İlimiz genelinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza her türlü yardım ve destekler ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yapılmakta olup Sayın Valimizin veya Valilik makamının hiçbir kurum veya kişiden nakdi yardım talebi söz konusu değildir.

Bu nedenle ilimiz ve ilimiz dışındaki işadamlarımızın, hayırseverlerimizin böyle bir durumla karşılaşmaları halinde itibar etmemeleri, ivedilikle bu hususu Emniyet güçlerine, Cumhuriyet Savcılığı’na veya Hatay Valiliği’ne bildirmeleri önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here