Vali Lekesiz DTO’dan da Helallik İstedi

0
69

vali-dto ziyaret1Emniyet Genel Müdürü olarak Ankara’ya tayini çıkan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz veda ziyaretleri kapsamında İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak’ı ziyaret etti.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Lekesiz; “Yaklaşık 5 buçuk yıldır burada görev yapıyorum, olabildiğince doğru olduğunu düşündüğümüz bir kamu yönetimi anlayışını il geneline hakim kılmaya çalıştık. Hep beraber tartışarak, önerileri ve projeleri daha olgun hale getirmeye gayret ettik, en doğruyu bulmaya çalıştık. Umuyorum Devlete ve millete borçlu kalmamışızdır, bunu sağlayabildiysek bizden daha keyiflisi yoktur. Size de İskenderun’a ve İlimize yaptığınız hizmetleriniz için, çalışma kültürüne yaptığınız pozitif katkılar için teşekkür ederim, sağlıkla kalın, hakkınızı helal edin” dedi.

İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak da ziyaretinden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, günün anısına Lekesiz’e Piri Reis’in dünya haritasını hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here