“Üzüm Salkımlarınızda Cumhuriyet Altını Sallanacak”

0
75

hassa üzüm dalıBakan Ergin, Hassalılarla Buluştu!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hassa’da partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halka seslenen Bakan Ergin; “Üzüm salkımlarınızda cumhuriyet altını sallanacak, Hassa’nın makûs talihi artık sona erecektir” dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, hükümetin, ülkemizin imarı ve ihyası için elinden geleni yaptığını vurgulayarak; “Hatay’ın tamamına yapılan yatırımdan kat-kat daha fazla Hassa-Dörtyol Tünel projesine yatırım yapmaktadır. 700 milyon liraya mal olacak Hassa Tünel proje ihalesi, sonuçlanma aşamasındadır. İnşallah 2014 yılı başında yapım ihalesi yapılacak ve hayal dahi edilmeyen Hatay’ın Çılgın Projesi, hayata geçirilecektir. Gidiş-geliş 8, toplam 16 tünelden oluşan Hassa Tünel Projesi tamamlandığında, Hassalı kardeşim 15 dakikada kendini körfezde bulacaktır. Hassalı denizle buluşacak, yetiştirdiği üzüm ve incirini daha soğumadan taze bir şekilde pazara sunacaktır.

Değerli Hassalılar sizlere sesleniyorum. Sizlerden, iki yıl daha sabır istiyorum. Aman ha tarlalarınızı, bağlarınızı satmayın. İki yıl sonra bağlarınızdaki üzüm salkımlarında birer Cumhuriyet Altını sallanacaktır. Hassa’da işsizlik diye bir şey yaşanmayacak, Hassalı’nın ekonomik refah düzeyi yükselecektir. Hassa’nın, tünelle, makûs talihi artık sona erecektir” dedi.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyet; Hassa’nın altın sarı inciri ve meşhur üzümünden tadarak temaslarına son verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here