Uyuşturucu Operasyonları Hız Kesmiyor!

0
30

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerinin, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve satışına yönelik yapılan çalışmaların ardı arkası kesilmiyor. Yapılan çalışmalar sonunda çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, yakalanan 6 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, çalışmalar kapsamında A.A. isimli şahsın ikamet adresinde ve adreste bulunan H.D. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 78 gram Sentetik Kannabinoid, 1 gram Metamfetamin, 3 adet Captagon, 350 gram Sentetik Kannabinoid üretiminde kullanılan AMG maddesi ele geçirildi.

Ekiplerce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve satışına yönelik yapılan bir diğer çalışmada, K.A. isimli şahsın ikamet adresinde ve adreste bulunan T.Ç.A. ile S.A. isimli şahısların yapılan üst aramasında; 473 gram Sentetik Kannabinoid, 136 gram Sentetik Kannabinoid üretiminde kullanılan AMG maddesi ele geçirildi.

Üst Aramasında 1015 Adet Captagon Ele Geçti

Öte yandan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri tarafından uyuşturucu madde satışı ve kullanılmasını önlemek amacıyla ve şüpheli şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Esentepe Mahallesinde durdurulan bir araçta ve araç sürücüsü C.Ş.Ç. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında; 2 adet Extacy, 1015 adet Captagon ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan H.D. ve A.A. gözaltına alınırken, T.Ç.A., S.A. ve K.A. isimli şahıslar adli işlemlerin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  1. Ş. Ç. isimli şahıs ise yasal işlemlerin yapılabilmesi için Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine teslim edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here