Üysen; “İskenderunlulara Eğitimde ‘Yükseliş’i Vaat Ediyoruz”

0
541

yükseliş koleji1Yükseliş Koleji Kurucuları Üysen ve Tunç, Okulları Hakkında Bilgiler Verdi…

Yükseliş Koleji, İskenderun’da, Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç’un kurucu ortaklığında hayat buluyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan Yükseliş Kolejinin hedefi hakkında bilgi veren Nuri Üysen; “Biz hiç kimse ile öğrenci sayısı rekabeti içerisinde olmayacağız. Biz sadece eğitim alanında rekabet içinde olacağız. Daha iyi eğitimi nasıl verebiliriz, onun arayışı içerisinde olacağız” derken, İskenderun’da eğitim seviyesinin Yükseliş Koleji ile yükseleceğini belirtti.

Bankalar caddesinde açılan tanıtım ofisinde kayıt almaya başlayan Yükseliş Kolejinin Kurucu Ortakları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç, tanıtım ofisine gerçekleştirdikleri ziyarette Yükseliş Koleji çalışanları ve öğrenci velileriyle görüştüler. Burada basın mensupları ile de bir araya gelen Kurucu Ortakları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç, hedefleri hakkında bilgiler verdiler. Hedefinin eğitimde yükselişi sağlamak olduğunu söyleyen Nuri Üysen; “Bizim için en büyük kar, insana yapılan yatırımdır. Ben gurur duyacağım bir yer olsun diye burayı açıyorum! Resmi işlemler sonunda mülkü bana ait olan 5 Temmuz Caddesi üzerinde bulunan ve kapanacak olan özel okulun yerinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacağız. İskenderun’da eğitim seviyesi Yükseliş’le yükselecek!

yükseliş koleji2

Biz burada bütün İskenderunlulara eğitim de yükselişi vaat ediyoruz. En kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın eğitiminin çok üst düzeyde olması için eğitimde İskenderun’u, Türkiye’de en iyi seviyeye getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Eğitim sadece matematikte, coğrafyada, tarihte iyi bir bilgi sahibi olmak değil yeteneklerini de ön plana çıkartmaktır.  Ben burada iddia ediyorum Yükseliş Koleji ile birlikte yüzme, basketbol, folklorda, müzik dalında, tiyatro dalında ve daha birçok dalda ve branşta İskenderun’un adı yükselişe geçecektir. Biz eğitim alanında rekabet yarışı içinde olacağız. Daha iyi nasıl eğitimi verebilirizin arayışı içinde olacağız. Hiçbir zaman için öğrenci sayısı yarışı içerisinde olmayacağız” dedi.

Sadece Türkiye’deki değil, yurt dışındaki eğitimi de takip edip öğrencilerin, yetenekleri ile uzmanlaşmalarını sağlayacaklarını ifade eden Kurucu Yılmaz Tunç da; “Bizlere emanet edilen çocuklarımızı, en iyi şekilde eğitmek gibi bir hedefimiz var. İskenderun, Yükseliş Koleji ile birlikte dil eğitiminde Türkiye’de en iyi olacaktır. Anaokulundan itibaren hafta da 18 saat yabancı dil eğitimi verilecek. Sadece İngilizce eğitiminde değil tüm branşlarda iddialıyız. Burada hedefimiz çocuklarımızı çağdaş dünya şartlarına göre eğitmek ve yabancı dili en iyi şekilde kullanacak şekilde geliştirmek” dedi.

yükseliş koleji3

Akademik başarı konusunda çok iyi olduklarının da altını çizen Tunç; “Özellikle sınıf danışmanlık sistemimizde eğitim koçu gibi bir projemizi gündeme alacağız. Ve eğitim koçlarımız da okulumuzda 11 öğrencimize 1 koç tahsis edecek. Bu koçlarımızın bağlı olduğu bir rehberlik koordine merkezimiz olacak. Velilerimizin hayatta en kıymetlisi olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirme gibi bir hedefimiz var. Bunu da en kısa zaman da bu kent görecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here