Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İçin Başvurular Başladı

0
77

uygulamali-girisimcilikHatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), girişimciliğin desteklenmesi, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla hazırlanan kapsamlı eğitim programını vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

HBB ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’in ortaklaşa düzenlediği ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ 21 Kasım’da başlıyor.

Girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne 18 yaşın üzerindeki herkes başvurabilecek.

21 Kasımda başlayacak olan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ sabah 9.00 da başlayıp 17.00’da sona erecek. Toplam 32 saat sürecek 4 günlük eğitim programına katılmak isteyen vatandaşlar, başvurularını HBB Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te gerçekleştirebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here