Uyar; “Emniyet Teşkilatının Sorunları Çözüme Kavuşturulmalı”

0
117

polis günü-kutlama3Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Emniyet Teşkilatının güncel ve acil sorunlarının çözüme kavuşturulmasının, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için hayati önem taşıdığına vurgu yapan Uyar; “Sosyal ve ekonomik değişimler sonucu ortaya çıkan yeni suç şekilleriyle toplumun huzuru bozulmaya başlamış, gençler arasında hızla yayılan şiddet endişe verici boyutlara gelmiştir. Bireye ve mala karşı işlenen suçlardaki hızlı artış karşısında polisimiz özlük hakları sorunları ve çalışma koşullarının zorluğuna rağmen üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmeye çalışmaktadır. Zor koşularda çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın gösterdiği gayretin karşılığı, daha iyi şartlarda görev yapma imkânının sağlanmasıdır.

Bu iyileştirmeler, Emniyet Teşkilatına yönelik bir lütuf değil, hak edilen bir durumun yerine getirilmesi olacaktır. 10 Nisan Polis Günü sebebiyle Emniyet Teşkilatımızın 169. yıldönümünde bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki fedakar ve cefakar çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here