Üst Üste 2 Deplasmandan 4 Puan Çıkardık!

0
18

Deplasmanda karşılaştığı Kırklareli temsilcisini 2-0 ile geçen İskenderunspor, Zorlu Diyarbekirspor Deplasmanından da 1 Puanla Döndü…

Geçtiğimiz hafta içinde oynanan mücadelede Kırklareli deplasmanından 3 puan çıkartarak hemen ardından Diyarbakır deplasmanına giden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, Diyarbekirspor karşısında 0-0’lık skorla 1 puana razı oldu.

Turuncu-Mavili İskenderunspor’umuz, TFF 2. Ligin 9. haftasında Diyarbakır Stadyumunda konuk olduğu Diyarbekirspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı ancak 22 puana yükselen İskenderunspor gruptaki liderliğini sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavililer, üst üste oynadığı deplasman maçlarında alınan bir galibiyet ve bir beraberliğin ardından puanını 22’ye çıkardı ve grupta liderliğini sürdürdü. Grupta 21 puan ile Kocaelispor ikinci, TECO Karacabey Belediyespor da 19 puan ile üçüncü sırada yer alıyorlar.

Zirveyi İlgilendiren Maç…

Turuncu-Mavili ekibimiz, bu hafta sonu ise oldukça zorlu ve kritik bir maça çıkacak. Lider durumda bulunan İskenderunspor, Cumartesi günü kendisini yakından takip eden ve 19 puanla 3. sırada yer alan TECO Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Temsilcimiz TECO Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarına, kısa bir dinlenmenin ardından başladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here