Üst Aramalarında Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

0
18

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Yapılan üst aramasının yanı sıra bir adreste yapılan çalışmalar kapsamında, Uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Bu çalışmalar kapsamında, İskenderun girişinde gişelerde durdurulan araçta ve araç içerisinde bulunan A.A., O.Ö. ile S.Y. isimli şahısların yapılan üst aramasında, 200 gram metamfetamin, ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.A. ile O.Ö. yakalanarak gözaltına alınırken, S.Y. isimli şahıs ise hakkında yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, yine uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İskenderun’da bulunan M.T. ile S.U.’nun ikametlerinde arama gerçekleştirildi. İkametin yanı sıra yapılan üst aramalarında; 1,85 gram metamfetamin, 3,35 gram esrar, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 5 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.T. ile S.U. yakalandı, ayrıca M.T.’nin 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM)’ten ve uyuşturucu madde kullanmak suçundan arandığı da tespit edildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here