Ümit Günay’a Destek Artıyor!

0
293

ümit günay10Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde sevgi ile karşılanan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Günay’a destekler gelmeye devam ediyor. Her fırsatta halk hizmet yola çıktıklarını ifade eden Günay, CHP Karayılan Belde teşkilatını ziyaretinde de büyük destek aldı. Günay, burada yaptığı konuşmada; “Halka hizmet bir gönül işidir, bir sevda işidir. Bizler İskenderun halkına bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için yola çıktık. Şahsım beldeleri yakından tanıyor, yaşanan sıkıntıları, sorunları biliyorum. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” dedi.

Bu seçimin çok önemli olduğunu kaydeden Günay; “Başta Büyükşehir olmak üzere CHP tüm ilçelerde iddialı. İskenderun’a 5 belde 11 köy bağlandı. Belde halkının çoğu birbirinin yakından tanıdığı insanlardır. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren partililer ise Günay’a çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here