Ulusal Egemenliğimizin 95. Yıldönümü Bugün Kutlanacak

0
81

ulusal egemenlik2Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 95. yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de bugün etkinliklerle kutlanacak.

Bugün sabah saat 08.30’da da Atatürk Anıt Alanına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başlayacak olan törende, saygı duruşunun ardından Şanlı Türk Bayrağımızın göndere çekilmesi eşliğinde İstiklal Marşımız okunacak. Törende daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, günü anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak. Şiirlerin de okunacağı törende, sırasıyla Modern Dans Gösterisi, Step Gösterisi, Halk Oyunları gösterisi sergilenecek.

Anaokulları, İlkokullar ve Ortaokullar bayram günü kendi bünyelerinde velilerinde katılımlarıyla çocuk oyunları şenlik programlarını düzenleyecek.

tcg gökçeada

Savaş Gemileri de Bugün Gezilebilecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ayrıca; Deniz Kuvvetlerimizin TCG Karpaz ve TCG Gökçeada adlı modern savaş gemileri bugün saat: 10.00-12.00 ile 14.00-17.00 arasında halkın ziyaretine açılacak.

TCG Karpaz Gemisi, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı Askeri Limanı’nda ziyaret edilebilecek. TCG Gökçeada Gemisi ise demirli bulunduğu mevkide ziyaret edilebilecek olup, intikal edecek vasıtalar balıkçı barınağından kalkacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here