Ülkenin Birlik Beraberliğe İhtiyacı Var

0
47

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti.

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret ederek gündeme dair istişarelerde bulundu ve Çalışkan’a vefat eden babasından dolayı taziyelerini iletti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, görüşmede misafirperverliğinden dolayı Çalışkan’a teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yardımcıoğlu; “Ülkenin Birlik beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bir dönem yaşıyoruz. Sorunları aşmanın tek yolu birlik beraberliğin sağlanması ile mümkündür. Kısır çekişmeleri bırakıp gerçek gündeme dönerek elbirliğiyle, sorunlara odaklanmalıyız” dedi.

Çalışkan; “Kişisel Menfaatler Bir Kenara Bırakılmalıdır”

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genel başkan yardımcılığına yeni getirilen Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Çalışkan; “Bölgemizin sorunlarını müzakere ettik. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin sorunları birlikte çözmek zorundayız. Bu kadar sorun varken ülke kendi arasında birlik beraberliği sağlaması gerekir. Pandemi döneminde başta ekonomi olmak üzere ülkenin ciddi sorunları var. Böyle dönemlerde kişisel menfaatler ve parti menfaatleri bir kenara bırakılıp ülke menfaati önüne geçmelidir. Bu gemide yalnız iktidar yoktur. Bütün partililer ile birlikte tüm millet vardır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here