“Ülkemizde Güvenlik Sorunu Had Safhada”

0
78

saadet partisi12Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan;

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan hafta sonu, Antakya, Dörtyol, Osmaniye ve Adana’da düğün, cenaze merasimleri ile birçok çok etkinliğe katılarak seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Antakya’da Gökçe ve Güleryüz, Dörtyol’da Soylu ailelerinin düğün merasimine katılan Çalışkan, Osmaniye’de Eren ve Karakuzu ailelerinin düğün merasiminde nikah şahidi oldu.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizesindeki ödül törenine katılan Çalışkan, Amatör Kulüplerin müsabakaları neticesinde şampiyonlara plaket takdim etti. Burada bir konuşma yapan Çalışkan, sporun ülkemizde kardeşlik ve barışa vesile olmasını diledi.

Necmettin Çalışkan son olarak Pazar günü Adana’da düzenlenen Saadet Partisi büyük mitingine katıldı. Adana istasyon meydanındaki miting öncesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile görüşen Çalışkan, Kamalak ile durum değerlendirmesinden sonra bir açıklama yaptı.

Ülkemizde güvenlik sorununun had safhada olduğunu ifade eden Çalışkan, ülkenin belli noktalarına devlet yetkilileri dahi giremezken Saadet Partisi olarak bölgeye gittiklerini söyledi. Bundan 10 yıl önce ülkenin daha güvenli olduğunu kaydeden Çalışkan, bölgenin PKK’ya terk edildiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here