“Ülkemiz Cumhuriyet Tarihinde İlk Kez Bu Kadar Gülünç Duruma Düşmüştür”

0
60

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu…

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda; akan Müslüman kanının sorumluluğunun bu ülkeyi yönetenlerde olduğunu söyledi.

İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Başkan Yüksel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Yüksel, “Geçtiğimiz günlerde sınır kapımızda yaşanan üzücü olayda 14 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda da yaralı var. Bu olay sınır kapımızın yolgeçen hanına döndüğünü göstermektedir. Sınır kapımızdan kimin geçip gittiği belli bile değil. Bir güvenlik zaafı vardır. Olay üzerinden bu kadar zaman geçmesine karşın halen araç Suriye’den mi geldi? Yoksa Türkiye’den mi diye tartışılıyor. Görüntülerde de aracın yönünün Suriye’ye baktığı görülmektedir. Suriye’den gelmiş olsa aracın yönünün Türkiye’ye bakması gerekir. Bu da aracın Türkiye’den geldiğini göstermektedir. Ayrıca iktidar kanadı, ‘Araçta 3 kişi bulunuyordu!’ yönünde açıklamalarda bulundular. Oysaki yayınlanan görüntülerde araçtan söylenenden daha fazla kişi çıktığı görülüyor. İnsanlar yanıltılmaya çalışılıyor. Ayrıca, olayda yaşamını yitirenlere sebep olan kim? Bunun sorgulanması gerekir! El Kaide örgüt üyeleri ilimizde cirit atıyor. Dış güçlerin casusları ilimizin toplanma yeri oldu. Bu bizim için çok üzücü bir tablodur.

İlimizi Bekleyen Başka Tehlike Var mı?

Belen ilçemizde 400 kilo patlayıcı ele geçirildi. İlimizde bomba üretiliyor mu? Bu patlayıcıların ilimizde ne işi var? Neden üretildi? Bunun açıklığa kavuşturulması gerekir. Bırakın artık aracın nereden geldiğini, önümüzde bizi bekleyen başka tehlikeler var mı? Siz ona bakın ve gereken tedbirleri şimdiden alın!” dedi.

Ülkenin iyi yöneltilmediğini söyleyen Başkan Yüksel, “Özellikle son günlerde yaşanan olaylar şunu bir kez daha gösteriyor ki, Türkiye iyi yöneltilmiyor. Üzülerek söylüyorum ki, ülkemiz cumhuriyet tarihinde ilk kez bu kadar yalnız ve gülünç duruma düşmüştür. Altını kalın bir çizgi ile çizmek istiyorum ki; Ortadoğu da akan Müslüman kanıdır! ABD, Irak’ta yaptığı vahşeti Suriye ve Türkiye’de de yapmak istiyor. Ölen Müslüman, öldüren Müslüman, öldürten ise ABD! Her ölen Müslüman’ın sorumluluğu bu ülkeyi yönetenlerin sorumluluğundadır. Bunlar İslam’ı savunduğunu ve ona hizmet ettiğini savunan iktidardır” diye de göndermede bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here