“Üç Hilal Siyaset Operasyonlarına Kesinlikle Alet Edilemeyecektir”

0
84

mhp ilçe başkanı4MHP İlçe Başkanı Gül, AKP Mitinginde MHP Bayraklarının Açılmasına Tepki Gösterdi…

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Gül, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da gerçekleşen AKP mitinginde MHP parti flamalarının açılmasını değerlendirirken; “AKP Ankara Mitinginde Türk Siyaset tarihinde bir ilk yaşanmıştır. AKP Mitinginde birkaç AKP’li genç MHP Parti flamaları ve Ülkücülere has Bozkurt işaretleri ile güya başbakana destek olmuşlardır. AKP Artık Türk siyaset tarihinde Haysiyet ve İtibarı zedelenmiş en karanlık siyasi parti unvanını almıştır” dedi.

Hiçbir MHP’li veya Ülkücünün kendi Genel Başkanı veya kendi Partisi dışında bir siyasi partinin mitinginde MHP flamaları ile gidecek kadar ihanetin içinde olmadığının altını çizen Gül; “Ancak bu kadar densizliği, kepazeliği AKP’li aklına getirebilir ve uygulamaya koyabilir. Değerli Türk milleti! Üç Hilal Türk milliyetçilerinin itibarının, iddiasının ve iftiharının maddi ve manevi bir sembolü olup, hayâsızların ve hainlerin elinde oyuncak olamayacak, siyaset operasyonlarına kesinlikle alet edilemeyecektir” dedi.

Hükümetin entrikalarla iktidarını korumaya çalıştığını savunan Gül; “Başbakan bu güne kadar her başı sıkıştığında, Ülkücüler üzerinden provokasyon yapmış, Ülkücüleri nasıl kullanırım, basitliğine düşmüştür. Gönül ister ki demokrasi ile yönetilen ülkemizde Demokrat bir başbakan, hukukun üstünlüğüne inanmış bir Hükümet, milli değerlere, kişi haklarına saygılı ve rakiplerine centilmenlik anlayışı içinde bir AKP olsun. Böyle bir AKP ile Türk demokrasisi gelişebilir, muhalefet ve iktidar saygınlık içinde ülke hizmeti için projeler üretebilir. Ama maalesef entrika ile iktidar olmuş, entrikalarla iktidarını korumak isteyen bir hükümet var. Bunlar muhalefete tahammülsüz, siyasi geleneklere saygısız, suç işlerken de fütursuz davranmaktadır. Bu kapsamda, hükmü şahsiyetimizin ayrılmaz ve bölünmez değerlerine yönelik her tecavüzü şiddetle kınıyor, böylesi eylemlerin hukuki anlamda karşılıksız bırakılmayacağını herkesin bilmesinde fayda görüyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here