U-19 Türkiye Şampiyonası Bugün Başlıyor!

0
219

u-19 şampiyonasıU-19 Türkiye Şampiyonası 2012-2013 sezonu 1. Kademe müsabakaları, 74 ilden 139 takımın katılımıyla bugün başlıyor. Türkiye Şampiyonasına ilimizden İskenderun Demir Çelikspor ile Kırıkhanspor U-19 takımları da katılıyor.

Şampiyona, 6’şar takımlı 20 grup merkezinde 9-12 Mayıs,  4’er takımlı 2 grup merkezinde 10-12 Mayıs ve 6’şar takımlı 2 grup merkezinde ise 15-18 Mayıs tarihlerinde olmak üzere toplam 24 grup merkezinde oynanacak. Hatay, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Kütahya, Düzce, Eskişehir, Yalova, Aydın, Muğla, Denizli, Karaman, Mersin, Bingöl, Muş, Van, Kahramanmaraş, Niğde, Amasya, Samsun, Ordu, Trabzon ve Erzurum grup merkezlerinde oynanacak 1. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 24 takımın katılımıyla 2. kademe müsabakaları oynanacak. 4 merkezde oynanacak 2. kademe gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

İlimizden şampiyonaya katılan İskenderun Demir Çelikspor, 18’ci grupta yer alıyor. Maçlarını Kahramanmaraş’ta yapacak olan İskenderun Demir Çelikspor’un rakipleri, S.B.Elazığspor (Elazığ), Şanlıurfaspor (Ş.Urfa), İslahiyespor (Gaziantep), Malatyaspor (Malatya), Talasgücü Belediyespor (Kayseri) şeklinde olacak.

Mersin ilinde grup maçlarını oynayacak olan diğer temsilcimiz Kırıkhanspor’un rakipleri de şöyle; Özel İdarespor (Adana), Adanaspor A.Ş. (Adana),  Şehit Kamil Belediye (Gaziantep),  Elbistan Belediye (K.Maraş), Adafı Kartalspor (Malatya).

İlimizde de oynanacak olan grup maçlarında ise şu takımlar birbirleri ile mücadele edecekler; Büyükşehir Belediye Meski (Mersin), K.Milliyespor (Mersin), End.Mes.Lis.Spor (Osmaniye), İl Özel İd. N.Şehir (Nevşehir),  Belediyespor (K.Maraş), Akçakalespor (Ş.Urfa).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here