U-17 Ligi C ve D Grup Şampiyonluğu Finali İlk Karşılaşması 

0
140

u-17 ligi1Payas Belediyespor: 2 İskenderun Belediyespor: 1

2014-2015 Futbol Sezonu Hatay Amatör Ligi U-17 Futbol Şampiyonasında C ile D gruplarında birinci olan takımlar, şampiyonluğu belirlemek amacıyla İskenderun dış sahasında finalin ilk maçında karşı karşıya geldi. Hatay Bölgesi Hakemlerinden Hasan Nadir Dörtbaş, Fatih Ateş ile Cebrail Kaplan’ın yönettiği Şampiyonluk finalinin ilk karşılaşmasında Payas Belediyepor, İskenderun Belediye Gençlikspor’u 2-1 mağlup etti.

Payas Belediyespor’un gollerini 33. dakikada Nurullah, 51. dakikada da Okan atarken, İskenderun Belediye Gençlikspor’un golünü ise 40. dakikada Osman kaydetti. Finalin ikinci karşılaşması Cuma günü (yarın) aynı sahada yapılacak.

Günün diğer karşılaşmasında ise Defne 2013spor, Antakya’da yapılan karşılaşmada Hatayspor U-17 takımını 1-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Kupalarını Aldı

Bu karşılaşması öncesinde guruplarında birinci gelen takımlara da şampiyonluk kupaları verildi. Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Centilmenlik içerisinde geçen bir ligin ardından guruplarında birinci gelen takımlara başarılar diledi. (C) Gurubu Birincisi Payas Belediyespor’a kupasını Hakem İl Tertip Kurulu Üyesi Erdal Orman, (D) Gurubu Birincisi İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübüne de Herkes İçin Futbol İskenderun Sorumlusu Murat Ünal tarafından kupaları verildi.

u-17 ligi2

D Grubu Birincisi İskenderun Belediyespor

2014-2015 Sezonunda Hatay Amatör Küme U-17 Ligi (D) Grubu Birincisi olan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyonluk kupasını Murat Ünal’ın elinden coşkuyla aldı. Takım arkadaşları adına konuşan Kaptan Cemil, şampiyonluk kupasını hak ettiklerini ifade ederek; “Zor bir sezon geçirdik ama sonunda mutlu sona ulaştık. Bize sahip çıkan ve destek veren başta Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e, yöneticilerimize, antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah Cuma günü oynanacak final maçını kazanarak bölge şampiyonasına gitmek istiyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Gençlikspor ile Payas Belediyespor arasında oynanacak final maçı sonrasında kazanan ekip Hatay ilini bölge şampiyonasında temsil edecek. Hatay ilini temsil edecek ikinci takım ise Hatayspor ile Defne2013spor arasında oynanacak maç sonrasında belli olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here