Turuncu-Mavililerin Yeni Teknik Direktörü Ümit Karan Oldu!

0
91

misli.com 3. Liginde mücadele eden İskenderunspor A.Ş., Teknik Direktör Ümit Karan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor A.Ş.’de Teknik Direktörlük görevine Ümit Karan getirildi. Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, Ümit Karan kendisini 3 yıllığına İskenderunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Haberi, şahsi sosyal medya hesabından kamuoyuna aktaran Başkan Bolat; Teknik Direktör Ümit Karan ile İskenderunspor 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. İskenderunspor’a hayırlı olsun!” ifadeleri ile müjdeyi verdi.

İskenderunspor, Buğra Temel ile Enes Soy’u da Renklerine Bağladı

Öte yandan, transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden İskenderunspor A.Ş. Nazilli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Buğra Temel ile Esenler Erokspor’dan da kanat oyuncusu Enes Soy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonun sürpriz ekiplerinden olan Nazilli Belediyespor’dan merkez orta sahada görev yapan 22 yaşındaki Buğra Temel ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor A.Ş. geçen sezon Esenler Erokspor’un formasını giyen kanat oyuncusu 25 yaşındaki Enes Soy’u da renklerine bağladı.

Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkanı Hakan Bolat, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüklerini belirterek; “Geçen sezon Esenler Erokspor’un formasını giyen Enes Soy ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık. Nazilli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Buğra Temel ile de 2 yıllık anlaşma sağladık” dedi.

Geçen sezon Esenler Erokspor’da 37 karşılaşmada forma giyen ve 13 golü bulunan Enes Soy’un, aynı zamanda forvet mevkiinde de görev yapabildiği belirtildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here