Turuncu-Mavililerde Nihat Tümkaya Fırtınası!

0
56

Yardımcı Hoca Görevini Yürütecek…

İskenderunspor A.Ş., yardımcı hoca olarak Nihat Tümkaya ile sözleşme imzaladı. Birçok başarılı futbolcu gibi, Turuncu-Mavili takımın bünyesinden yetişerek, Trabzonspor’da ve A Milli Takımda forma giyen file bekçisi Nihat Tümkaya, İskenderunspor A.Ş. Asbaşkanı Av. Gülcan Polat ile bir araya gelerek sözleşmeye imza attı. 2021-2022 futbol sezonunda, deneyimli spor adamı Nihat Tümkaya, İskenderunspor A.Ş. takımınmda yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Kulüp yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli sporculardan olan, başarılı kariyerinde A Milli Takımımızın formasını giyme onuruna erişen Nihat Tümkaya İskenderunspor’umuzda.

Kulüp binamızda As Başkanımız Av. Gülcan Polat ile bir araya gelen deneyimli spor adamı, yardımcı antrenör olarak profesyonel takımımızda görev yapmak üzere kendisini Turuncu Mavili renklere bağlayan imzayı attı. Anlaşmanın hem Sayın Tümkaya’ya hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here