Turuncu Mavililer Şölen’e Hazırlanıyor

0
46

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, müsabakanın tüm gelirlerinin Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımına prim olarak dağıtılacağını açıkladı…

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off yarı final ikinci maçında Çarşamba günü saat 15.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında 52 Orduspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz İskenderunspor, kritik maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde sürdürüyor.

Memleket sevdalısı İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, müsabakanın tüm gelirlerinin Süper Lige yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımına prim olarak dağıtılacağını açıkladı.

İş Adamlarına Destek Çağrısı

İskenderunspor ile 52 Orduspor müsabakasındaki tüm bilet gelirlerinin Süper Lige çıkan İskenderun Engelliler Basketbol takımına Prim olarak dağıtılacağının açıklanmasının ardından Turuncu-Mavili taraftarlar da hareket geçti. İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, tüm iş adamlarını bilet desteğine davet etti.

Edinilen bilgilere göre, İskenderunsporlu taraftarlar, daha önce dağıtılan kombine biletlerini iptal edecekler ve yerine 52 Orduspor maçında alacakları maç bileti ile İskenderun Engelliler Basketbol takımına destek olacaklar. Buna yöneticilerin de dâhil edilmesinden dolayı, bu karşılaşmada isim listesi verilmeyecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here