Turuncu-Mavililer Antalya’da!

0
20

Güç Depoluyorlar

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 2 Ocak tarihi itibariyle 2. etap kampına Antalya’da başladı. Teknik Direktörü Nedim Yiğit önderliğinde gerçekleştirilecek olan antrenmanların yanı sıra transfer çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor.

İskenderunspor Teknik Direktörü Nedim Yiğit 1. Etap çalışmaların özverili bir şekilde tamamlandığını belirtirken, 2. Etap çalışmalarını da Antalya’da sürdüreceklerine değindi.

Yiğit, Birinci Kamp Sürecini Değerlendirdi

İskenderunspor Teknik Direktörü Yiğit, 1. Etap Kamp sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Birinci etaptaki özveri ve coşkunun Antalya’daki 2. hazırlık döneminde de devam edeceğini kaydeden Yiğit; “Liglere verilen aradan sonra 1 hafta dinlenen oyuncularımız ile 26 Aralık’ta bir araya geldik.  Bazı oyuncularımızın hafif sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edildi. 2 yeni transferimiz Bahadır ve Oğuzhan takımımıza katıldılar. Bu kısa dönemi oldukça yoğun ve verimli geçirmeye gayret ettik. Çalışma tempomuz iyiydi. Fiziksel çalışmalarımızın yanında, oyuncu grubumuzla oyunumuzun geliştirilmesi ve daha güçlü bir oyun için neler yapabiliriz konuları üzerinden de geçtik” şeklinde konuştu.

Özenle Çalışmaya Devam Edeceğiz

İkinci Etap içi Antalya’yı seçtiklerini de kaydeden Yiğit; “Birinci hazırlık dönemini tüm arkadaşlar özveri ve coşkuyla tamamladılar. Antalya’da gerçekleştireceğimiz ikinci hazırlık dönemi antrenmanlarımızın da aynı özveri ve coşku ile devam etmesi ve ilk haftadan itibaren lige yansıması için hep birlikte özenle çalışmaya devam edeceğiz.

Takımımıza katacağımız bir-iki oyuncu daha olacak. Onların da kampımıza yetişmesi için Başkanımız ve transfer komitemiz çalışmalarına devam ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Mert Efe Çölbeyi İmzayı Attı!

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, ara transfer döneminde Bahadır Erol ve Oğuzhan Çapar’ın ardından Mert Efe Çölbeyi ile de sözleşme imzaladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Kulübümüz; daha önce Altınordu, Göztepe, Akhisarspor ve 52 Orduspor formaları giyen forvet oyuncusu Mert Efe Çölbeyi ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza İskenderunspor forması altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here