Turuncu-Mavili Ekibe İskenderunlulardan Tam Destek!

0
38

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off’u haftalar öncesinde garantileyen temsilcimiz İskenderunspor, Cuma günü Orduspor ile oynayacağı ilk maç için yarın yola çıkıyor. Turuncu-Mavili ekip, 13 Mayıs Cuma günü play-off yarı final ilk maçını Yeni Ordu Stadyumunda saat 20.00’de oynayacak. İkinci maç ise 18 Mayıs Çarşamba İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak.

Play-off şampiyonluğunda ilerleyen kentimiz takımı İskenderunspor’un başarısını İskenderunlulara sorduk. İskenderunspor hakkında neler düşündüklerini İskenderunlu futbolseveler şöyle anlattı;

-Ben İskenderun esnafı olarak başarılar diliyorum takımımıza, Allah yollarını açık etsin. Kulüp yöneticilerine, üyelerine, tüm sporculara, tüm İskenderunspor camiasına başarılar diliyorum, Allah önlerini açsın, başarılar diliyorum.

-Memleketimizin takımı, başarılar diliyoruz, inşallah istedikleri yere ulaşırlar. Herkesin desteğini bekliyoruz.

-İskenderunspor’a başarılar diliyorum.

-Öncellikle çok mutluyuz, çok başarılı bir takımımız var, yönetimimiz çok iyi. Maçları sevinçle, ümitle takip ediyoruz. Play-off maçımız var Cuma günü, heyecanla bekliyoruz, inşallah başarılı olur. 2. ligde, layık olduğu ligde görmeyi istiyoruz İskenderunspor’u. Sıkı bir İskenderun taraftarıyız, layık olduğu yere geleceğine inanıyoruz.

-İskenderunspor’a başarılar diliyorum. 1983’den bir hesabımız var Orduspor’la, bir şampiyonluk hesabımız var. Federasyon tarafından bizden aldılar. Bu rövanşı mutlaka almamız gerekiyor. İnşallah iki maçı da en iyi şekilde alacağız, gönlümüz İskenderunspor’da.

-Başarılar diliyoruz takımımıza, el birliğiyle desteklemeliyiz.

-İskenderunspor’u sonuna kadar destekliyoruz, inşallah bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz.

-Allah yardımcıları olsun.

-Başarılar diliyorum. Ben İskenderunspor’un eski futbolcusuyum, 17 sene futbol oynadım. Biz 2. ligdeyken Raymond Makzume zamanında 1. lige terfi edecektik, edemedik ve bu durumlara düştü İskenderunspor, geri kaldık.

-Çok mutluyuz, inşallah daha iyi yerlerde görürüz takımımızı.

-Dua ediyoruz, inşallah başarılı olur. Bir takım hangi lige çıkarsa, şehir de o lige çıkıyor. Emek verenlere teşekkür ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here