Turnuvanın Şampiyonu Karaağaç Efsanespor!

0
25

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın girişimleriyle gerçekleştirilen Banzo Turhan Futbol Turnuvası tamamlandı. Başkan Bolat, dereceye giren takımlara para ödülü verdi…

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın girişimleri sonucunda geçmiş yıllarda İskenderunspor forması giyen merhum Turhan Akman anısına düzenlenen Turhan Akman Futbol Turnuvası İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan finallerle tamamlandı.

Turnuvayı baştan sona kadar İskenderunspor CEO’su Jan Olde Riekerink ile kulüp yöneticileri ve teknik heyet de izledi. Riekerink ve teknik heyet, dereceye giren takımlara başarılar dilediler.

İskenderunspor’un eski kalecisi merhum Turhan Akman’ın kızı Ebru Akman, izlediği müsabakaların ardından dereceye giren takımlara madalya ve ödüllerini verdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Erkan Yalçın, Fatih Ateş ile Aslı Parlak’ın yönettiği karşılaşmanın finalinde Karaağaç Efsanespor ile Samandağspor karşılaştı. Normal süresi 2-2 berabere sonuçlanan karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda Samandağspor’u 7-6 yenen Karaağaç Efsanespor turnuvanın şampiyonu olurken, Samandağspor ise turnuvayı ikinci bitirdi.

Günün diğer karşılaşmasında Sakaryaspor’u 5-0 mağlup eden Ceyhanspor, turnuvada üçüncü oldu. Sakaryaspor ise turnuvayı dördüncülikle tamamladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here