Türkiye Şampiyonasına Hazırlık!

0
137

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 23-27 Ekim 2013 tarihlerinde Hatay’da yapılacak

Hatay Kick Boks İl Temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programında yer alan İskenderun Kick Boks Şampiyonası  Kick Boks sporcularının yoğun katılımıyla geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Kick boks sporuna teşvik niteliğinde olan şampiyonada, karşılaşmalar heyecanlı anlar yaşattı.

Hatay Kick Boks İl Temsilcisi Ahmet Kaşık, bu önemli organizasyonlar sonucunda sporcuların tecrübe kazandığı ve kendilerini geliştirdiğini belirterek, maçların Türkiye Şampiyonalarına hazırlık maçları olduğunu da söyledi.

Yapılan çalışmalar sonucunda Türkiye Kick Boks Şampiyonasının Hatay’a alındığını da kaydeden Kaşık, şampiyonanın 23-27 Ekim 2013 tarihlerinde Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Spor Salonunda yapılacağını ve bu şampiyona için ilimize 1500’e yakın sporcunun yarışmalara katılmak için geleceğini belirtti. Türkiye şampiyonasının ilimizi tanıtma adına önemli olduğunu belirten Kaşık; “Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız ve büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Türkiye şampiyonasını Hatay ilimize aldırmanın bir diğer avantajları da sporcularımız alıştıkları ortamda müsabakalara çıkacaklardır” diye konuştu.

İskenderun’da gerçekleştirilen kick boks şampiyonasında; İskenderun Raks Spor Kulübü Antrenörü Serkan Keskin ve Saygın Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Ali Beyaz’a, kick boks sporuna desteklerinden dolayı plaket verildi.

Başarılı sporculara madalya ve başarı belgeleri de verilirken, şampiyonanın gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here