Türkiye Liglerinin Gol Yemeyen Tek Takımı: Dörtyol Gençlerbirliği

0
311

dörtyol gençlerbirliği1Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Dörtyol Gençlerbirliği, sekiz haftadır yenilgi yüzü görmezken, Türkiye Liglerinin gol yemeyen tek takımı unvanını da elinde tutuyor. Dörtyol Gençlerbirliği’nin 22 yaşındaki kalecisi Kadir Bellibaş; “İnşallah diğer karşılaşmalarda da gol yemem” diyerek hedefini de açıkladı.

Türkiye Liglerindeki toplam 276 ekip arasında, 24 namaglûp takımın bulunduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Rıza Günaydın ise BAL’da 17, 3’cü Ligde 6 ve PTT 1’ci ligde de 1 takımın namaglûp unvanına sahip olduğuna işaret ederek; “Biz, gol yemeden mücadele veriyoruz. Bunun rekorunu kırmak istiyoruz. Yönetimimiz başta olmak üzere teknik heyete ve sporcularımıza inancımız sonsuz. Bunu başarabilecek güçteler” değerlendirmesinde bulundu.

Dört yıl üst üste namaglûp unvanlarla amatör liglerde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiklerini de belirten Günaydın; “Hedefimiz Dörtyol’umuzu 3. ligde temsil etmekti. Ancak destek yoktu. BAL Ligi masraflı olunca çekilmek istedik ve bunu Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a da ilettik. Yönetimde bulunan arkadaşlar ile Belediye Başkanımızdan da destek sözü gelince devam etme kararı aldık. Liglerin başlamasına on gün kala hemen takımı toparlayarak kampa gönderdik. Şimdi rekora koşuyoruz” diye konuştu.

Rakipler Bize Farklı Hazırlanıyor

Gol yemeyen bir takım oldukları için rakiplerin farklı hazırlandıklarını anlatan Teknik Direktör Mustafa Şentürk de; “Biz işimizi ciddi tutacağız. Takımda herkes hem beslenme, hem antrenman, hem de dinlenmesine çok dikkat ediyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Son beş maçımızı da en iyi şekilde oynayarak ilk devreyi kapatmaya çalışacağız. Onun için de dikkatli olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here