Türk Metal Sendikası İskenderun Şubesine Hayırlı Olsun Ziyaretleri

0
13

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şubesi 3’cü Olağan Genel Kurulunu tek liste ile tamamladı. Gerçekleştirilen seçimin ardından yeniden güven tazeleyen İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan ve yönetim kurulu da tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek, Başkan Varan ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Şube Başkanı Varan, işçinin alın teri ve emeğinin kutsal, emek mücadelesinin önemli olduğunu vurguladı.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi de Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek Başkan Çakır Varan’ı ve yönetimini tebrik ettiler. Başkan Varan, ziyaret için Yılmaz’a ve beraberindekilere teşekkür etti. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz da emeğin karşılığını bulması, işçinin hak ettiği ücreti alması bakımından sendikaların mücadelesini desteklediklerini ifade etti.

Yeni yönetimi CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin de ziyaret etti. Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Varan, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Şahin’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube yöneticileri ayrıca İskenderun Belediyesinin CHP’li Meclis Üyelerine de ağırladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here