Türk Metal İle Gelişim Hastanesi Protokol İmzaladı

0
135

türk metal-sen18Türk Metal Sendikası, İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan üyeleri için Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ile hizmet alımı protokolü imzaladı. Türk Metal Sendikası ile Özel İskenderun Gelişim Hastanesi arasında imzalanan protokole göre; 4 bini aşan üyelerin eş, çocuk, anne ve babaları anlaşmanın öngördüğü tarife üzerinden sağlık hizmeti alacak.

Yaklaşık 10 bin kişiyi kapsayan protokolün imzalarını Türk Metal Sendikası İskenderun Bölge Temsilcisi Metin Önde, Türk Metal Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı Çakır Varan ve Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar attılar.

İmzaların atıldığı anlarda duygularını aktaran Önde; “Gelişim hastanesine bize gösterdikleri yakınlık ve katkılardan, emekçinin zor koşullarda kazandığı parayı doğru kullanmalarına vesile olduklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası sadece toplu iş sözleşmesi imzalayan, işyerinde işçiye arada bir selam veren bir sendika değil. Sosyal sendikacılık iddiasıyla yola çıktığımız için bu tip işleri yapıyoruz. Sendikacılık yaparken çalışanlarımızın 7 gün 24 saat hizmetkârıyız. Üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir misyonumuz var” dedi.

“Gelişim’de Yeni Sürprizler Yakında”

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ozan Yaşar da protokol töreninde yaptığı konuşmada, Türk Metal Sendikası gibi büyük bir aileye sağlık hizmeti verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, aynı zamanda yakında hizmete girecek Onkoloji bölümü ve hekim kadrosu müjdelerini de sıraladı. Yaşar; “İskenderun’un gelişen sanayisiyle birlikte büyük bir aile olan Türk Metal Sendikası’na da büyük işler düşüyor. Sanayi sektöründe çalışırken ailelerine de varabilen yaşanan sıkıntıların çözümünde sağlık hizmetini üstleniyor olmak bizleri gururlandırıyor. Gelişim Hastanesi olarak biz de ciddi anlamda büyüyoruz. Onkoloji bölümünün de devreye alınmasıyla, hizmetlerin daha da artacağı, ekiplerin daha da büyüyeceği müjdesini de veriyoruz. Hastanemizi tercih ettikleri için büyük bir aile olan Türk Metal Sendikası’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here