Turizm Haftası Etkinliklerle Kutlanacak

0
219

turizm haftası115-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kutlama programı belli oldu. Bugün başlayacak olan kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Sabah saat 10.00’da Atatürk Anıt Alanında, Ata’nın manevi huzuruna çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde İstiklal Marşımız okunacak. Yapılacak konuşmaların ardından buradaki tören Halk Eğitim Merkezi ekibinden folklor ve halk oyunları gösterisi ile son bulacak.

16 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 10.00’da İskenderun Halk Kütüphanesinde Turizm Konulu Kitap Sergisi, 17 Nisan Perşembe günü saat 11.00’da Primemall’da Araştırmacı-Eğitimci-Yazar Mehmet Mursaloğlu tarafından “Dünden Bugüne İskenderun” Konulu Resim sergisi açılacak. Mursaloğlu’nun sergisi 20 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yine Perşembe günü saat 20.00’de İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda İskenderun Musiki Gönüllüleri Korosu Konseri düzenlenecek.

18 Nisan 2014 Cuma günü saat 11.00’da Kız Meslek Lisesi’nde Turizm Haftası Kutlama Etkinlikleri ve Yöresel Yemek Yarışması gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 12.00’de kentimizde bulunan tüm camilerde, ülkemize gelen turistlere karşı davranışlarda din, dil ve milliyet ayrımı gözetmeksizin, Türk Milletine yakışır biçimde davranılması ve turizmde çevre ve temizliğin önemi konusunda vaazlar verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here