Turizm Derneği, Şehit Babalarının Gününü Kutladı

0
79

şehit aileleri derneği1İskenderun Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Sabahattin Uygun öncülüğünde Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek, Şehit Babalarının “Babalar Günü”nü kutladılar. Gerçekleştirilen ziyarette duygulanan Şehit Aileleri Dernek Başkanı Fevzi Mercan; “Evladını kaybeden bir babaya bugünü kutlamak zor!” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek, evlatlarını bu vatan için feda eden şehit ailelerinin babalar gününü kutlayan İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun; “Sizler bizim için önemlisiniz! Çocuklarınızı, canınızdan çok sevdiğiniz evlatlarınızı bu vatan ve millet için feda ettiniz. Şehit yakını olmak bir şereftir. Bu şerefi gururla bir madalya gibi göğsünüzde taşıyın. Her zaman için yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu. Uygun, tüm şehit babalarının, babalar gününü de kutladı.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Fevzi Mercan da acılarının hiçbir zaman geçmediğine işaret ederek; “Evladını kaybeden bir babaya, Babalar Günü de kutlamak oldukça zordur” dedi.

Sohbet ortamında devam eden görüşmelerde İskenderun Turizm Derneğinin getirdiği çiçekler takdim edildi ve şehit babalarının elleri öpüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here