Turan; “Örgütün Düzenli Çalışmasıyla Başarı Elde Edilebilir”

0
76

kamil turan7CHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Ziyaretlerini Sürdürüyor…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin Erzin İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Mustafa Kamil Turan’ı Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini kaybetmenin üzüntüsünü taşıdıklarını, hatalardan sorumlu olan herkesin ders çıkartması gerektiğini söyledi. Partililerin sorularını yanıtlayan Mustafa Kamil Turan seçim başarısının adayların bireysel başarılarından ziyade seçimden önceki dönemde örgütün düzenli çalışmasıyla elde edilebileceğini belirtti. Bu bağlamda mahalle sorumlularına, üyelere, kadın ve gençlik kollarına büyük görev düştüğünü, sokak sokak yeniden örgütlenmenin önemi anlattı. Partililerin birliktelik ve dayanışma içerisinde olması gerektiğini, herkesin kendisini daha yakın hissettiği aday adayları olabileceğini bunun doğal olduğunu belirtti.

kamil turan8

Farklı bir adayı desteklemesinden ve onunla çalışmasından dolayı bir üyenin dahi dışlanmasının yanlış olduğunu, kimsenin ötekileştirilmemesi gerektiğini söyleyen Turan, CHP milletvekilliği aday adaylarının çalışmalarıyla partinin güçlendiğinin sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar diğer aday adaylarının da kendilerini ziyaret ettiğini bundan mutlu olduklarını, Erzin ilçe örgütü olarak milletvekili aday belirlenmesinin üyelerin katılacağı ön seçimle yapılmasını tercih ettiklerini, tüm üyelerin bu süreçte söz sahibi olmasının partiye hareket getireceğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar, Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’ı ülkenin geçirdiği bu zor dönemde aday adayı olma cesaretini göstermesinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here