Turan; “CHP İktidarıyla Türkiye Huzur Bulacak”

0
75

kamil turan14CHP Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Numune Mahallesi Sakinleri ile Bir Araya Geldi

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Kamil Turan Numune mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Öncelikle toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa Kamil Turan Numune mahallesinin eski bir sakini olduğunu söyleyerek kendisini tanıttı.

13 yıllık AKP iktidarının son günlerini yaşadığını ve 7 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara geleceğine inandığını söyleyen Mustafa Kamil Turan; “Özgürlük, eşitlik ve barış bize hava gibi, su gibi, toprak gibi gereklidir. Onlar olmazsa insanca yaşayamayız. Ülkemizde özgürlük, adalet ve toplumsal refah için, hukukun üstünlüğünün yeniden tesisi için, toplumsal barış için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına ihtiyaç var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin de iktidar için sosyal demokrat kimliğinden ödün vermeden yenileşme sağlayacak üretken, halkın güven duyduğu ve heyecan yaratacak çalışkan kadrolara ihtiyacı var. Bunu yapabileceğime inandığım için, Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için içinizden biri olarak milletvekilliğine aday oldum” dedi.

Sadece 5 Yıl Reklam Arası Verdik

AKP’nin ekonomiden, istikrardan bahsederek koltuğunu korumak istediğini söyleyen Turan; “Halkın sırtından saltanat sürmezseniz, saraylara trilyonlar dökmezseniz, çalmazsanız, çalışır ve üretenin yanında olursanız halkın refahı için her zaman kaynak bulursunuz. 2009 yılında İskenderun Belediyesini kazandığımızda da borç çok hükümet yanlarında değil iş yapamaz dediler. Ama 5 yılda çok önemli işler yaptık. Numune mahallesinde de yaptığımız dev kanallar sayesinde sel korkumuz kalmadı. İskenderun halkı yıllarca görmediği hizmetlere kavuştu. CHP iktidarında nasıl İskenderun huzur bulduysa, 2015 seçimlerinde de tüm Türkiye huzur bulacak, nefes alacak. Ama dayanışmamızı, birlikteliğimizi, kardeşliğimizi hiç bozmamalıyız.

kamil turan15

Birbirimizi ihmal ettik, dayanışmamızı yitirdik ve İskenderun Belediyesini kaybettik. CHP bunu hak etmedi üzüldük ama önemli değil 2019’da geri alacağız. İskenderun halkı CHP anlayışını gördü ve onayladı. Yeni katılan yerlere ulaşamadık, daha çok çalışacağız. Birbirimize tekrar sarılacağız, kardeşliğimizi, örgütlülüğümüzü tekrar düzenleyeceğiz. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. İnsana dokunan siyaset anlayışı her zaman başarılı olur. Kadrolarımızı yenileyeceğiz. Sokak sokak çalışacağız. Milletvekili olursam ilk hedefim İskenderun Belediyesini geri almak olacaktır. Onların deyimi ile sadece 5 yıl reklam arası verdik” dedi.

İktidar Tüm İtibarını IŞİD’e Boyun Eğerek Yitirdi

İktidarın 13 yılda Hatay ekonomisini darmadağın ettiğini söyleyen Turan; “AKP’nin dış politikası çökmüştür. Komşularımızın hiç biriyle barışık değiliz. Haliyle komşularımızla ihracatımız, sınır ticaretimiz kalmadı. Bundan da en büyük zararı bölge halkı yani bizler gördük. Dış politikada ülkenizin güvenilirliği, itibarı ekonomik bağlantılarınızı güçlendirir. İhracatınıza destek olur. İktidar tüm dünyada itibarını ve güvenilirliğini kaybetmiştir. Yaptırdıkları beton yığını saraylarda ülkenin itibarını arayan iktidar tüm itibarını IŞİD’e boyun eğerek yitirdi” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here