TUDEM Sınavında, 1.’de, 2.’de, 3.’de İkem Koleji’nden

0
631

ikem koleji13Türkiye’nin önde gelen TUDEM yayın grubunun Hatay’da düzenlediği deneme sınavında İskenderun Özel İkem Koleji farkını biz kez daha ortaya koydu. 6. ve 8. sınıflarda Hatay 1.si, 2.si ve 3.sü Özel İkem Koleji’nden çıktı.

Eğitim camiasında üstün başarı grafiği ile tanınan İskenderun Özel İkem Koleji, başarı üstüne başarı ekleyerek Hatay’da bir ilki başarmanın gururunu yaşadı. TUDEM Yayın grubunun Hatay bölgesinde düzenlediği deneme sınavlarında Özel İkem Koleji 6 / B sınıfı öğrencisi Selin Akkaya birinci olurken yine 6 / B sınıfı öğrencilerinden Kaan Çevikler ikinci Egemen Aray ise üçüncü oldu.

8. sınıflarda ise Özel İkem Koleji 8 / C sınıfı öğrencilerinden Arda Gürpınar birinci olurken 8 / A Sınıfından Burak Caymaz ikinci, 8/A Sınıfından Şimal Özden ile 8 / B sınıfından Simge Üstün üçüncü oldular.

ikem koleji14

Elde edilen başarıya kayıtsız kalmayan TUDEM Yayın grubu ile İskenderun Özel İkem Koleji Yönetimi ise öğrencilerini çeyrek altın ve hediye çeki ile ödüllendirdiler. Okul Konferans Salonunda düzenlenen törene İkem Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz da katılım gösterip başarılı öğrencilerini tebrik etti.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu açıklayan İskenderun Özel İkem Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Galip Şener; “Okulumuzda yapılan çalışmaların ne kadar doğru, ne kadar hedefine uygun olduğunu bir kez daha gördük. Çünkü biliyorsunuz ki geçmiş yıllarda genel ortalamamızda 7 – 8 yıldan bu yana Hatay birincisi olma özelliği taşıyoruz. Bunun yanında 2012 yılında SBS’de Türkiye 30.su olduk. Bizler her ne kadar sınavla öğrenci almasak da ortaya çıkan sonuç bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu.

ikem koleji15

Kurucu Yılmaz: “25 Yıllık Çınarız, Küçümsenecek Başarı Değil!”

İskenderun Özel İkem Koleji’nin 25 yıllık bir çınar olduğunu ve bu sürecin değerlendirilip sınav yapılmadan öğrenci alımının düşünüldüğünde elde edilen başarının tesadüf olmadığını kaydeden Kurucu Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bu sınavda başarılı olmak demek küçümsenecek bir başarı değil. Okulumuzun genel ortalaması Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde gözüküyor. Ben başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor nice başarılarımızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Sona eren konuşmanın ardından Özel İkem Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz tarafından dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here