TSYD’den Kart Uyarısı

0
104

yaşar güllü1Yeni Sezon Giriş Kartı Başvuruları Başladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü, 2014-2015 sezonunda görev yapacak olan basın mensuplarına spor  tesislerde görev yapabilmeleri  için verilen serbest giriş kartı ile ilgili olarak uyarılarda bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilciliği sorumluluğunda bulunan; İskenderun, Kırıkhan, Dörtyol, Erzin, Hassa, Belen, Payas ile Arsuz ilçelerinde görev yapan basın mensuplarına 2013-2014 sezonunda verilen ‘spor tesislerine serbest giriş kartlarının’ süresinin sona erdiğini hatırlatan Güllü, yeni kartların başvurusunun başladığını da kaydetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü; “Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İskenderun Temsilciliği sorumluluğundaki bu 8 ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızın 2014-2015 sezonunda spor tesislerine serbest giriş kartı almaları için müracaatlar başlamıştır. Müracaatın son tarihi 2 Temmuz 2014  Çarşamba günü saat 17.00 olup, daha sonra yapılacak olan müracaatlar dikkate alınmayacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here