Tosyalı’dan Veda Ziyaretleri!

0
32

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 yıllık başkanlık döneminin sona ermesi münasebetiyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Tosyalı ziyaretler kapsamında; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun 39. Mknz. P. Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fatih Sezal, İskenderun Başsavcısı Muhammed Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depçi, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Binbaşı Onur Emir ile bir araya geldi.

2019’da İskenderun Belediye Başkanı seçilen Fatih Tosyalı, 5 yıllık dönem içerisinde yaptıkları hizmetleri dile getirirken, bu süre zarfında birden çok doğal afetin yaşandığını ve hizmetleri ciddi anlamda aksattığını buna rağmen tüm imkanları zorlayarak iş yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Görev yaptığı süre içerisinde her daim yanında olan çalışmaları ile ilçemize değer katan protokol üyelerine teşekkür eden Tosyalı; “Her şeyin bir sonu var. Demokrasi gereği bizim de süremiz burada bitiyor. Tabi ki birlikte yaşadığımız felaketler var. İlk başladığımızda bir sel oldu. Ardından yaklaşık bir buçuk yıl süren bir pandemi süreci yaşadık.  Daha sonra üç ilçeyi kapsayan bir yangın gerçekleşti.

Bu yaraları tamda sardık derken asrın felaketi olarak nitelendirilen bir deprem yaşadık. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, bu süre zarfında İskenderun’da biz elimizden geleni ve imkanlar ölçüsünde yapmaya çalıştık. Sizlere de görev sürem boyunca verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here