TOKİ’de Taslak İmar Planı Hazırlandı

0
447

toki taslak planı1İskenderun Belediyesince yapılan Toki çalışmaları planlama aşamasında sona gelindi. Düğünyurdu mevkiinde yapılacak Toki çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildi. 1 Kasım seçimleri öncesi talep örgütlenmesi anketi yapılan Toki alanında İçişleri Bakanlığından kamu yararı kararı alındı. Bu karar üzerine Toki imar planlama yetkilisi Şehir Plancısı Ferhat Kuzolukoğlu ve İskenderun Belediyesi yetkilileri taslak imar planlarını tamamladılar.

toki taslak planı2

Şehrin yeniden inşası için Toki projesinin önemine vurgu yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Adım adım sona yaklaşıyoruz. Her şeyimizi belirli bir plan ve program çerçevesinde yapıyoruz. Halkımızın taleplerini en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek istenilen planı uygulayacağız. İskenderun halkı rahat olsun, bu şehirde Toki en kısa zamanda yapılacak” şeklinde konuştu.

İskenderun’un yeni bir yol haritasının olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil; “Planların onaylanmasından sonra inşaat ihalesine çıkılacak ve halkımız özlemini çektiği konutlarına en kısa sürede kavuşacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here