TOKİ Merak Uyandırdı

0
95

toki başvuru3Başkan Dingil; “TOKİ Evlerini Siz Değerli Halkımıza Kazandırmanın Mutluluğu İçindeyiz”

İskenderun’un en önemli projelerinden biri olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri, hayata geçiyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in çalışmaları sonucunda startı verilen TOKİ evleri için Belediye Sanat Merkezinde talep alma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İskenderunluların yoğun ilgisi oldu. Vatandaşlar tören başlamadan saatler öncesinde özlemini çektiği TOKİ evlerine müracaat etmek için beklemeye başladı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına verdiği sözlerden birisi olan TOKİ evleri için yaptığı uzun çalışmayı sonlandırarak TOKİ’yi nihayetinde halkımıza kazandırmanın hazzını yaşadı. Törende konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve başlayalı 18 ay gibi bir süre olduğunu belirttiği konuşmasında bunun 5-6 ayının Büyükşehir ve mahallelere dönüşen beldelerle ilgili sorunları çözmekle geçtiğini kaydetti.

toki başvuru4

Bundan sonraki süre zarfında sürekli mutfakta çalışacaklarının altını önemle çizen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bizim göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tek amaç ve gayemiz var; oda verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek ve İskenderun’u mega bir şehir yapmaktır. İşte burada bu sözümüzün birini hayata geçirmek için toplandık. TOKİ evlerini siz değerli halkımıza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz.

TOKİ projemiz sosyal konut ve dar gelirli konutlar olarak ayrılıyor. 2+1 ve 3+1 olmak üzere konutlarımız olacak. Taleplere göre değerlendirme yapılacak. Biz sizlerden aldığımız talepleri TOKİ yetkilileri ile koordineli bir şekilde çalışma yaparak en kısa zamanda ise temeli atacağız. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız.

toki başvuru5

TOKİ ile birlikte 21 Ekim tarihinde İskenderun’un kanayan yarası olan Feyezan Kanalının ıslah çalışmalarına başlayacağız. O bölgede ayrı bir sahil bulvarı kazandıracağız. Tüm bu hizmetlerimiz sizlerin daha iyi bir yaşam sürmesi içindir. Sizlerin ve kentimizin geleceğini el birliği içinde inşa edeceğiz” diye konuştu.

Törende konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise İskenderun’un hak ettiği hizmetlere tek-tek kavuştuğunu belirtti. Milletvekili Karasayar, halkımızla birlikte olduğumuz, istikrar ve güvenden yana olduğumuz sürece önümüzde hiçbir engelin kalmayacağını belirterek TOKİ evlerinin tüm İskenderun halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Törenin sonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sembolik olarak engelli bir vatandaşın TOKİ talep formunu alarak işleme koydu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here