TOBB Hatay Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimleri Yapıldı

0
94

TOBB Hatay Kadın ve Genç Girişimciler Kurulunun Başkan ve Başkanvekilleri seçiminin yapıldığı ilk toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Yapılan seçimlerde TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına bir kez daha İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Belibağlı seçildi. Ayrıca 1. Başkanvekilliğine Kazım Kuseyri, 2. Başkanvekilliğine Yunus Tokgöz ve Katip Üyeliğe Şerif Cemali getirildi.

Yapılan toplantıda konuşan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı; “Şehrimizde girişimcilik ruhunu ortaya çıkarmak çok önemli, geçtiğimiz dönemde kurulumuzda yapılan aktiviteleri arttırarak, bu dönemde kadromuza çok değerli üyelerin katılmasıyla Genç Girişimcilere destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına ise Yeşim Uğutmen, 1.Başkanvekilliğe Seçil Akgöl, 2. Başkanvekilliğe Aysel Burkay ve Katip Üyeliğe Sonay Aykut seçildi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Uğutmen de kısa bir konuşma yaparak; “TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu olarak birçok yeni proje üreterek, şehrimizde kadın istihdamının arttırılmasını ve yeni iş kurmak isteyen kadın girişimcileri en doğru şekilde yönlendirmeyi kendimize amaç edindik” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here