Tıraş; “Üst Sıraları Zorlayacağız!

0
70

payas bldspor12Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975, Nevşehir’deki ikinci etap kampını bugün tamamlayıp, kentte dönüyor. Mavi-Beyazlıların Teknik Direktörü Ender Tıraş, oluşturdukları yeni kadronun ligde üst sıraları zorlayacağını belirtti.

Teknik Direktör Ender Tıraş ve teknik ekibin öncülüğünde, Nevşehir Ürgüp’teki kamp çalışmalarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975 futbolcuları, lige hazır gibi. Kulüp yöneticilerinin de takımı yalnız bırakmadığı kamp süresince, yenilenen kadrodaki oyuncuların birbirine kaynaşmaları ve tanımaları sağlandı.

payas bldspor13

Nevşehir kampının tamamlanmasının ardından bugün kente dönecek olan Payas Belediyespor 1975 kulübünün Teknik Direktörü Ender Tıraş, yeniden oluşturulan kadronun ligde üst sıraları zorlayacağına inandığını belirtti. Tıraş; “Nevşehir’de güzel bir kamp dönemi geçirdik. Başta Başkanımız olmak üzere bazı yönetim kurulu üyelerimizin de verdiği moralle yeni sezona oldukça hazır ve iddialı gireceğiz. Güzel bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Bu kadroyla üst sıraları zorlayacağımıza da yürekten inanıyoruz. Artık sezonun başlamasını iple çekiyoruz” dedi. Tıraş, yeni sezon çalışmalarına futbolculara verilecek olan iki günlük izinin ardından Payas’da devam edeceklerinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here