Tennioğlu; “Lideri Boş Göndereceğiz!”

0
106

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı lider Aydın 1923 futbol takımı maçı öncesinde seferberlik başlattı. Karşılaşma öncesi son hazırlıklarını yapan İskenderunspor 1967’nin Basın Sözcüsü Müfit Tennioğlu, ligde puan kayıplarına tahammüllerinin olmadığını ve lideri boş göndereceklerine inandıklarını belirtti.

Lider Aydın 1923 ile 5 Temmuz Stadında oynanacak karşılaşma öncesi zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan İskenderunspor 1967 Kulübü Basın Sözcüsü Tennioğlu; “Taraftarlarımızın takımlarına olan ciddi desteklerinin devam etmesini rica ediyoruz. Bu hafta gurup lideriyle evimizde oynayacağız karşılaşma bizim için hayati bir önem taşımaktadır. Maçtan mutlaka galip ayrılmak durumunda olduğumuzu tüm futbolculara ve teknik heyete de aktardık. Şu anda Kulüp Başkanımız Nuri Üysen ve biz yönetim kurulu üyeleri olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Bu konuda şimdi sıra futbolcularda artık! Şu andan itibaren maç kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Bu gerçeklerin hepsini futbolcularımızın ve teknik heyette biliyor.

Cumartesi günü oynayacağımız lider Aydın 1923 maçını kazanarak, üç puanı başta başkanımız olmak üzere taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Bu karşılaşmaya takımımıza gönül verenleri, öğrencilerimizi ve özellikle de bayanlarımızı davet ediyoruz” dedi. Tennioğlu, bayanlar ve öğrencilerin karşılaşmayı ücretsiz izleyeceklerinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here