Temsilcilerimizin Zorlu Maçları!

0
35

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, hafta sonunda Kızılcahamamspor’u ağırlayacak. Hafta başından bu yana İsdemir tesislerinde yoğun tempoda çalışan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, Kızılcahamam’ı yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. İDÇspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu; “Geçen hafta ummadığımız bir yenilgi aldık. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde konuk edeceğimiz Kızılcahamamspor’u yenerek bu yenilgiyi telefi edeceğiz” dedi.

Bu sezon çıktığı 2. Ligde başarılı sonuçlar alarak Kırmızı Grupta namaglûp olarak ikinci sırada yer alan Hatayspor ise Polatlı Bugsaş maçına çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayab ve maç saatini beklemeye başlayan Hatayspor’da futbolcuların hayli hırslı ve moralli olmaları teknik heyeti de sevindiriyor. Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadyumunda oynanacak olan Polatlı Bugsaş maçının tüm hesapları galibiyet üzerine kuruldu.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta sıkıntılı bir dönem geçiren İskenderunspor 1967 ise zorlu bir deplasmana çıkıyor. Grupta 3. sırada bulunan Dardanelspor ile puan mücadelesi yapacak olan Turuncu-Mavili ekip, güçlü rakibini seyircisiz oynanacak maçta yenerek büyük bir sürprize imza atmak istiyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarımızdan Kırıkhanspor, Pazar günü karşılaşacağı Sandıklıspor maçı için Afyon’a gidecek. Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Belediye Vanspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek adeta gövde gösterisi yapan Kırıkhanspor, bu hafta da Sandıklı maçından galibiyet bekliyor. Temsilcilerimizin bu hafta yapacakları maçların programı şöyle olacak: è

İskenderun Demir Çelikspor-Kızılcahamamspor A.Ş.

2 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

5 Temmuz Stadı

Volkan Alabaş, Erdinç Kırıcı, Fatih Söyler

Dardanelspor A.Ş.-İskenderunspor 1967

2 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

18 Mart Stadı (Seyircisiz)

Serdar Bahçıvan, Gökçen Toprak, Musa Yılmaz

Hatayspor-Polatlı Bugsaşspor

2 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadı

Adnan Güngördü, Süleyman Yavaşoğlu, Segâh Tunçkol

Sandıklıspor-Kırıkhanspor

2 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Sandıklı İlçe Stadı

Oğuz Kaan Turan, Ata Yıldırım, Erkan Yılmaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here