Temsilcilerimizin Hafta Sonu Programı

0
92

spor haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz bu hafta sonu yine zorlu müsabakalara çıkacak. Körfez İskenderunspor Çatalcaspor’u, Payasspor-Sakaryaspor A.Ş.’yi, Hatayspor da Orduspor’u konuk edecek. Erzin Belediyespor Tire 1922 Spor deplasmanında, Kırıkhanspor ise Silivrispor deplasmanında puan arayacak.

Aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir atan Körfez İskenderunspor, erteleme maçında hafta içinde sahasında Manavgatspor’u ağırlarken, hafta sonu bu kez Çatalcaspor’u konuk edecek. Çarşamba günü oynadığı Manavgat maçında uzatmalarda yediği golle 2 puan kaybeden Turuncu-Mavililer, Ender Traş önderliğinde çıkacağı ikinci maçından galip ayrılmak istiyor. Çiçeği burnunda Teknik Direktör Ender Traş, Pazar günü oynayacakları maçı yeni bir başlangıç olarak nitelendirirken, futbolcularının elverdiğince mücadele ettiğini, taraftarın da desteğini beklediklerini belirtti.

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzen Hatayspor, Salı günü oynadığı Pazarspor maçında aldığı galibiyetle rahat nefes aldı. Bordo-Beyazlılar, Cumartesi günü de Orduspor ile karşı karşıya gelecek. Orduspor’u da yenerek bir galibiyet serisi oluşturmak isteyen Hatayspor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Orduspor maçı için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini ve galip gelerek taraftarı sevindireceklerini kaydetti.

İlimizin diğer temsilcilerimizden Payasspor da sahasında Sakaryaspor A.Ş.’yi konuk edecek. Erzin Belediyespor Tire 1922 Spor deplasmanında, Kırıkhanspor ise Silivrispor deplasmanında puan arayacaklar. Haftamım programı şöyle: >>>

Körfez İskenderunspor-Çatalcaspor

8 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Batuhan Gültek, İlker Ayten, Burak Gültek

Payasspor-Sakaryaspor A.Ş.

8 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Volkan Okur, Harun Reşit Güngör, Yakup Keçeci

Tire 1922 Spor-Erzin Belediyespor

8 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Tire 4 Eylül Stadı

Adem Sarıtaş, H.Mehmet Ekmekyermez, İbrahim Utku Erdoğan

Silivrispor-Kırıkhanspor

8 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Silivri Stadı

Ulaş Ayduran, Arda Darcan, Gökhan Özkan

Hatayspor-Orduspor

7 Kasım 2015 Cumartesi Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Hasan Avcı, Kamil Çetin, Koray Can Karadedeli

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here