Temsilcilerimizden Üçü Sahada, Biri Bay!

0
93

spor-haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden ilimizin temsilcilerinin bu hafta yapacakları maçların programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günü oynanacak maçlarda, Hatayspor, Bugsaş Spor A.Ş.’yi sahasında ağırlayacak, diğer temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Çatalcaspor deplasmanında, Payasspor ise Muğlaspor deplasmanında puan arayacak. 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise bu haftayı bay geçirecek.

Bu hafta işçinde en hareketli takım Kırıkhanspor oldu. Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki başarılı temsilcimiz, başarılı teknik adam Hakan Çimen’le yollarını ayırdı. Kırıkhanspor yönetiminin Hakan Çimen’le yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Bülent Demirkanlı’yı getirmeyi planladığı öğrenildi.

Ligde  oynadığı 13 maçta 7 galibiyet elde eden  Kırıkhanspor,  diğer maçlardaki 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 25 puan toplayarak 3. sırada bulunuyor. Ligin ilk  iki sırasındaki ekiplerle arasında 1 puan fark olmasına karşın Teknik Direktör Hakan Çimen’le yollarını tek taraflı ayıran Kırıkhanspor yönetimi, Bülent  Demirkanlı’yı takımın başına getiriyor. 2013 yılında da  Kırıkhanspor’da görev yapan, ancak o dönemde alınan başarısız sonuçlar  nedeniyle  görevinden istifa etmek zorunda kalan Demirkanlı ile gelecek hafta başında sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

İlimizi 2. Ligde temsil eden Hatayspor, hafta sonunda karşılaşacağı Ankara Bugsaşspor maçına oldukça sıkı hazırlandı. Hafta içinde süren yağışlara rağmen Bordo-Beyazlı ekipte çalışmaların aksamadığı gözlenirken, futbolcuların 2 gündür teknik gelişimi sağlayıcı top çalışması yaptıkları ve tamamen Bugsaş maçına odaklandıkları belirtildi.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor’un bay olarak geçireceği haftada; Kırıkhanspor, Çatalcaspor deplasmanında, Payasspor ise Muğlaspor deplasmanında zorlu mücadelelere çıkacaklar ve puan arayacaklar. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-Bugsaş Spor A.Ş.

4 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Ercan Hellaç, Kerem Yükünç, Mustafa Gül

Çatalcaspor-Kırıkhanspor

4 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.30

Ziya Altınoğlu Stadı

Yakup Bakır, Hilmi Göktürk İmamoğlu, İsmail Taygun Tasalı

Muğlaspor-Payasspor

4 Aralık 2016 Pazar Saat: 13.30

Muğla Atatürk Stadı

Gökçen Öztürk, Ali Balsatar, Fatih Çeltikci

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here