Temsilcilerimiz Yüzümüzü Güldüremedi

0
55

spor-üçüncü lig5Spor Toto 3. Ligdeki diğer temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Payasspor da haftayı puansız kapattı. Kırıkhanspor deplasmanda Tekirdağspor’a boyun eğerken, Payas ekibi de konuk olduğu Diyarbekirspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Tekirdağspor:2 Kırıkhanspor: 1

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, Tekirdağ Namık Kemal stadında oynanan karşılaşmada Tekirdağspor’a 2-1 mağlup oldu. Oğuzhan Uğurlu, Mehmet Yıldırım ile Murat Güçlü hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Tekirdağspor’a üç puan kazandıran golleri 45+1. dakikada Bilal Öztürk, 87. dakikada da Uğur Kapısız attı. Misafir takım Kırıkhan Spor’un tek golünü 13. dakikada Fatih Yılmaz kaydetti.

Diyarbekirspor: 2 Payasspor: 0

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor ise Diyarbakır Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada Diyarbekirspor’a 2-0 mağlup oldu. Bayram Başkan, Halil Kurt ile Özcan Sultanoğlu’nun yönettiği karşılaşmada ev sahibi Diyarbekirspor’a üç puan kazandıran golleri 72. dakikada Mert Somay ile 90+1. dakikada Mehmet Özdırmaz attı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Payasspor’dan Murat Çelik kırmızı kart gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here